Massage therapie

Door massage wordt je uitgenodigd om contact te maken met je lichaam en aandacht te geven aan wat je waarneemt en voelt. je wordt uitgenodigd om te voelen hoe het nu is, zonder oordeel. Mijn massages zijn een liefdevolle, verzachtende aanraking vanuit mijn hart die veel los kunnen maken. Er is alle ruimte om dit te mogen ervaren en daarbij stil te staan. Praktijk Liefdevol en Verzachtend masseert over de kleding heen, indien anders gewenst is dit natuurlijk mogelijk.

Wandelsessie

Praktijk Liefdevol en Verzachtend neemt voor jou alle tijd en ruimte om tijdens een ontdekkingstocht door de natuur verbinding te maken met jezelf en stil te staan en te luisteren naar je eigen innerlijke stem. De natuur heeft zijn eigen symboliek die aanknopingspunten biedt bij dat wat zich voor doet in jou leven. In de natuur zijn geeft vaak een rustgevende helende werking waardoor een stilte in een gesprek niet ongemakkelijk voelt.

Creatieve therapie

Emoties verwoorden kan erg moeilijk zijn. Creatief bezig zijn kan een manier zijn om dichter bij je emoties te komen. Dit is belangrijk omdat het goed is dat je je emoties uit en deze geen kans krijgen om zich op te stapelen en zich vast te zetten in jou. Vroeg of laat kun je daar last van krijgen. Praktijk Liefdevol en Verzachtend heeft alle mogelijkheden om jou op een creatieve wijze te leren omgaan met jou emoties en verdriet.

Gesprek sessie

Er is alle ruimte voor jou persoonlijke verhaal. Wat is voor jou de betekenis van je ziekte? Van het verlies? Welke verandering brengt het voor jou met zich mee? Hoe voel en ervaar jij het? Hoe ga je daar in je dagelijkse leven mee om? Praktijk Liefdevol en Verzachtend heeft alle aandacht voor jou emoties en verdriet. Samen staan we stil bij jou emoties, verdriet en gevoelens en kijken we hoe we jou draagkracht kunnen versterken. Samen kijken we naar de mogelijkheden om het een plekje te geven in jou leven.